Markkinoinnin käyttöjärjestelmä

Tietoa UNQO:sta ja Google-tietojen käytöstä

Tällä sivulla kerrotaan, mihin UNQO on tarkoitettu ja miksi sekä miten palvelu käyttää Google-tiliisi liittyviä tietoja.

Mitä UNQO tekee

UNQO kokoaa markkinointityön keskeiset osat yhteen näkymään, jotta sisällön suunnittelu, brändin ylläpito ja tulosten seuranta eivät vaadi erillisiä työkaluja.

Sisältökalenteri

Suunnittele ja aikatauluta markkinointisisältösi kuukausi- ja kausinäkymässä, pilarien ja teemojen mukaan jaoteltuna.

Brändi ja materiaalit

Kokoa yrityksesi logot, kuvat, videot ja some-kanavat yhteen paikkaan koko tiimin käyttöön.

Tekoälyavusteiset julkaisut

Halutessasi tekoäly tekee julkaisuluonnoksia omista kuvistasi ja videoistasi sisältökalenterin pohjalta. Mitään ei julkaista ilman hyväksyntääsi.

Sosiaalisen median analytiikka

Seuraa kanaviesi ja mainostiliesi keskeisiä tilastoja suoraan UNQO:sta, ilman erillistä kirjautumista kuhunkin palveluun.

Sosiaalisen median julkaisu

Lataa video tai kuva kerran ja julkaise se suoraan sosiaalisiin medioihin.

Miten käytämme Google-tilisi tietoja

Osa UNQO:n toiminnoista edellyttää, että kirjaudut Googlella tai yhdistät oman Google-tilisi. Käytämme näitä tietoja vain alla kuvattuihin, palvelun toimintaan tarvittaviin tarkoituksiin. Emme koskaan myy tietojasi emmekä käytä niitä mainontaan tai tekoälymallien kouluttamiseen.

Kirjautuminen Googlella

Kun kirjaudut Google-tililläsi, saamme Googlelta nimesi, sähköpostiosoitteesi ja profiilikuvasi käyttäjätilisi luomiseen ja tunnistautumiseen. Emme käytä näitä tietoja mihinkään muuhun.

YouTube-tilisi (valinnainen)

Jos yhdistät oman YouTube-kanavasi, haemme kanavasi koontitason tilastoja (esim. tilaajamäärä, katselukerrat) ja, jos valitset sen erikseen käyttöön, julkaisemme kanavallesi videoita pyynnöstäsi. Emme kerää yksittäisten katsojien tietoja.

Google Ads -tilisi (valinnainen)

Jos yhdistät Google Ads -mainostilin, haemme siitä vain lukuoikeudella tilin nimen, tunnuksen ja valuutan sekä tulokset (esim. kulut, näyttökerrat, klikkaukset ja konversiot) seurantasivulle. Emme koskaan luo, muokkaa tai poista kampanjoita, mainoksia tai budjetteja. Tietoja käytetään tekoälysuosituksissa vain, jos kytket sen erikseen päälle.

Kuvaus kaikista käsiteltävistä tiedoista, säilytysajoista ja oikeuksistasi löytyy tietosuojaselosteestamme. Voit peruuttaa Google-tilisi yhdistämisen milloin tahansa, katso tietojen poisto-ohjeet.